A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 01.10.2020 15:15
Кількість переглядів: 1239

 Фото без опису

....Богові молитву посилаю  в небо

За безцінні миті у житті моїм.

В мене друзі вірні, що мені ще треба?

Щастям та любов'ю повниться мій дім.

 

Радість стоголоса в жилах розіллється

Я життя солодке п'ю, немов нектар.

Я така щаслива, бо мені живеться.

А життя від Бога найдорожчий дар.

 

  Щороку, 1 жовтня українці відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Тяжкі випробування випали на долю цих людей. Пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління — честь, гідність, любов до Батьківщини.

  Сьогодні у цей погожий осінній день у парковій зоні селища відбулися святкові заходи, на яких присутні висловлювали глибоку пошану і повагу людям похилого віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами закладали фундамент української державності.     

  З вітальним словом звернулася селищний голова Людмила Червонецька: «Ви, люди старшого покоління – джерело мудрості і ваш життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя. У цей святковий день прийміть найщиріші вітання і велику вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом.»   

  Від Тростянецької селищної ради Людмила Іванівна вручила подяки та квіти учасникам Другої світової війни Мельнику Миколі Олексійовичу, Гуцаленко Ганні Олексіївні, Крушельницькому Івану Онуфрійовичу.          

  З побажаннями здоров’я, миру та оптимізму та довгих і щасливих років виступила  голова ветеранської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади Алла Голенченко.

  Працівники Тростянецького Центру культури та дозвілля, викладачі Тростянецької музичної школи, юні таланти громади та самі ветерани, декламуючи власні поезії,   подарували своїми виступами присутнім святковий настрій.

  Далі усі учасники заходу мали можливість цікаво провести дозвілля та почастуватися кашею, юшкою, смаколиками, потанцювати під гру духового оркестру  Тростянецького Будинку культури.

…Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні, але ніколи не забудемо ми того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь