A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Міжнародний день музики відзначили у Тростянецькій дитячій музичній школі

Дата: 06.10.2020 09:15
Кількість переглядів: 580

   Фото без опису

 З нагоди Міжнародного дня музики вихованці та викладачі Тростянецької  дитячої музичної школи організували урочистий концерт.

  У залі, де проходило дійство, було ніде яблуку впасти, адже на свято за участі вихованців музичної школи зійшлася чимала аудиторія. Гостями мистецької події були начальник відділу освіти, культури, медицини, молоді,спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради Тетяна Шерстюк, учні школи, батьки і поціновувачі музичного мистецтва.

 Талановиті вихованці закладу і їхні наставники підготували багато цікавих вокальних та інструментальних номерів соло, у дуетах, тріо й колективах, котрі подарували глядачам годину естетичної насолоди.


  Протягом дійства виконавці демонстрували свої музичні здібності співом та грою на фортепіано, скрипці, гітарі, акордеоні, тромбоні, баяні.

  Також в концерті взяли участь вихованці та керівники Центру культури та дозвілля - Борис Супрун, хореографічний колектив "Діамант" (керівник Наталія Гонта), та хореографічний колектив "Сюрприз" (керівник Кузьменко Ірина) Будинку дитячої творчості.

 По завершенні концертної програми з нагоди Міжнародного дня музики до тростянецького музичного колективу звернувся директор закладу Микола Савченко. Він привітав усіх зі святом, подякував викладачам за їхній нелегкий труд, відданість справі й професіоналізм, побажавши терпіння, наснаги і сил, а учням зичив успіхів, підкорення музичних вершин та високих досягнень у майбутньому. Також Микола Іванович відзначив викладачів-пенсіонерів школи  за багаторічну творчу працю в естетичному вихованні молоді та з нагоди професійного свята.


   Концертне дійство пройшло у теплій атмосфері і подарувало глядачам велике естетичне задоволення й незабутні емоції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь