A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося чергове  засідання комісії з питань захисту прав дитини Тростянецької селищної ради

Дата: 06.10.2020 16:00
Кількість переглядів: 729

      Фото без опису

  З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 06 жовтня відбулося чергове  засідання комісії з питань захисту прав дитини Тростянецької селищної ради.               

На порядку денному розглядалися наступні питання:

1. Про хід проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в Тростянецькій ОТГ.

2. Про неналежне виконання батьківських обов’язків (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

3. Про продовження соціального супроводу сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

4. Про продовження соціального супроводу сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

5. Про  взяття під соціальний супровід сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

6. Про доцільність зарахування на цілодобове перебування до Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Вінницької обласної ради малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

7. Про доцільність зарахування на цілодобове перебування до Ободівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Тростянецького району Вінницької обласної ради малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

8. Про доцільність зарахування на цілодобове перебування до Ободівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Тростянецького району Вінницької обласної ради малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

9. Про доцільність зарахування на цілодобове перебування до Ободівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Тростянецького району Вінницької обласної ради малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

     Розглянувши надані матеріали та заслухавши інформації доповідачів, членами комісії та учасниками засідання, було обговорено вищезгадані питання та шляхом голосування прийнято відповідні рішення.

 Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь