A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Героїко – патріотичний екскурс до Дня визволення України від нацистських загарбників «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення»

Дата: 27.10.2020 15:40
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

  28 жовтня весь український народ буде вшановувати 76 річницю визволення України від нацистських загарбників. Точну дату визволення України від окупантів в ході Другої світової війни визначити неможливо. Датою остаточного визволення України прийнято вважати 28 жовтня 1944 року, коли в результаті здійснення Східно-Карпатської наступальної операції останні німецькі частини змушені були відступити з території України. Саме завдячуючи відвазі і жертовності тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни, ми живемо під мирним небом. Плата за волю і свободу жити у своїй країні виявилася величезною: мільйони полеглих на полях боїв, загиблих в окупації, концтаборах та на каторжних роботах. Наші і наступні покоління українців завжди повинні пам’ятати своїх героїв - захисників тієї війни і сьогоднішньої на Сході України, адже знову йде оборона нашої суверенності.


  У КЗ «Публічна бібліотека Тростянецької ОТГ» організовано героїко – патріотичний екскурс до Дня визволення України від нацистських загарбників «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення». На сторінках представленої літератури автори, учасники війни розмірковують про складові солдатської доблесті на полі бою, сповіді, спогади про важкі дороги, фронтові будні, страждання, втрати побратимів. 


  Запрошуємо читачів відвідати бібліотеку і ознайомитись з даною літературою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь