Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Читання – це віконце, через яке діти бачать, пізнають світ і самих себе

Дата: 04.11.2020 13:45
Кількість переглядів: 528

        Фото без опису

       До Всеукраїнського дня бібліотеку КЗ «Публічна бібліотека Тростянецької ОТГ» було відкрито абонемент по обслуговуванню дітей 6-14 років. Найперше хочемо відмітити, що це сучасна бібліотека з новими меблями, з новими книгами, як для маленьких користувачів так і дітей юнацького віку. Сучасний дитячий простір, наповнений яскравими фарбами книжок та м’яких меблів, манить юних користувачів та їх батьків. Дитячі періодичні журнали природничого, технічного та художнього спрямування не залишають байдужими відвідувачів.

        Працівники бібліотеки розмістили літературу по темах, що зайшовши до бібліотеки легко підібрати книгу яка цікавить користувачів. Наприклад, розділ фонду «Твоє довідкове бюро» - це енциклопедії та довідкова література про країни та народи; природу, рослинний і тваринний світ; будова тіла людини; різноманітну техніку та космічні винаходи. Наступний розділ – це полички з книгами для прекрасних юних леді та юних джентльменів. Тут рекомендації як бути чемними, слухняними, розсудливими, терплячими у різних ситуаціях, та про безпеку дітям в інтернеті. Цю літературу найчастіше беруть учні 5-7 класів. Є у бібліотеці література з практичними рекомендаціями для учителів та батьків на допомогу інклюзивному та інтегрованому навчанню.  Любителі фантастики, різноманітних пригод читають найпопулярніші в світі дитячі книги Дж. Роулінг «Гаррі Поттер», І.  Абеді «Усі пригоди Лоли», З. Чейнані «Школа добра і зла», Н. Щерба «Лунастри», пригодницькі книги Андрія Кокотюхи, Валентина Чемериса, Бориса Харчука та багато інших популярних авторів.

  Самі найменші відвідувачі - дошкільнята і учні 1-4 класів мають змогу читати різноманітну художню та пізнавальну літературу – це візок різних казок, книжечки з короткими та простими текстами. Для спрощення читання всі слова поділені на склади. Як відгукуються батьки, що прочитавши такі книги дитина отримує подвійну користь, бо вона й навчальна і пізнавальна. Тому батьки із задоволенням приходять з дітьми до бібліотеки та щиро спільно з працівниками дякують голові Тростянецької селищної ОТГ Людмилі Червонецькій за сприяння у відкриті даного закладу.

 

КЗ «Публічна бібліотека Тростянецької  ОТГ»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних