A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

На базі КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості" працює гурток "Спортивний туризм"

Дата: 02.12.2020 12:28
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Здоров'я - це сукупність  фізичних,  духовних, соціальних  якостей  людини, що є основою її  довголіття та необхідною умовою здійснення творчих планів, високої працездатності,  народження  та  виховання дітей.  Важливе значення  у формуванні здорового способу життя  відведено  на рухову активність  та регулярні фізичні  навантаження, спрямовані на підвищення рівня фізитчного  розвитку  та його підтримки.

Так, тричі на тиждень  на базі Комунального закладу "Тростянецький будинок дитячої творчості" працює гурток  "Спортивний туризм".  На занняттях діти  навчаються  техніки подолання   простих та гірських  перешкод, таким чином   розвивають силу  духу, спритність,   мужність, одни словом загартовуються  та виховують свої  вольові  риси  характеру.  В спортивному залі  наведено  прості переправи з техніки пішохідного  туризму:  підйом спортивним  способом, "траверс  схилу",  навісна переправа, паралельна навісна переправа, спуск  вертикальними перилами "Дюльфер".

Вихованці гуртка  на заняттях  навчаються  самонаведенню  простих перешкод, вивчають  вузли для  зв'язування мотузок, для наведення  переправ.  А також  завдяки  грандовому проекту, діти мають змогу  тренуватися  на  стенді  для  скелелазіння.

Під час заннять  проводяться  особисті змагання  між гуртківцями з техніки подолання   простих перешкод  та скелелазіння. Маємо  надію, що все ж таки карантинні заходи закінчаться,  та наші вихованці гуртка  матимуть змогу знову активно брати участь у  обласних заходах  зі спортивного  туризму!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь