A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Волонтери - люди доброї волі

Дата: 05.12.2020 08:37
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

Сьогодні поруч з нами є люди, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Тих, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, біженців, з ранку до вечора шукаючи можливості для допомоги: збирає гроші на ліки, надає притулок тим, хто залишив рідні домівки, годує, напуває, зігріває… Це волонтери. Мирні воїни світла.

Напередодні Міжнародного дня волонтера в приміщенні КЗ «Тростянецький селищний Центр культури та дозвілля» було проведено  захід з вшанування  волонтерів Тростянецької громади.

З словами  подяки за активну громадську позицію до запрошених волонтерів звернулася селищний голова Людмила Червонецька: «Волонтери – це люди, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим абсолютно безкорисливо.  Дуже приємно, що жителі нашого селища не залишаються осторонь проблем людей, які потребують допомоги. Бажаю всім родинам щастя, міцного здоров’я, достатку, миру, добра і невичерпної енергії. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею!»

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

На заході виступили волонтери, які поділилися своїми важкими спогадами поїздок в зону АТО, розповіли про відчуття, які довелося їм пережити під час обстрілів. Та навіть страх за своє життя не змусив їх змінити свої погляди залишаючись волонтерами за покликом серця вони продовжують свою справу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь