A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В КЗ «Публічна бібліотека Тростянецької  ОТГ» організовано викладку літератури «Правовий орієнтир для кожної людини»

Дата: 10.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

День Прав людини відзначається щорічно 10 грудня за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Цей день знаменує річницю прийняття Асамблеєю Загальної декларації прав людини у 1948 році, яка є основою міжнародних стандартів у сфері права людини, що проголосила права особистості, цивільні і політичні права і свободи  (рівність всіх перед законом, право кожного на особисту недоторканність, свободу совісті та інші).


В березні 2015 року Президент України підписав Указ про затвердження Національної Стратегії у сфері прав людини, на період до 2020 року. Вона вдосконалює діяльність держави щодо утвердження та забезпечення прав і свобод громадян України. Удосконалення системи захисту прав і свобод людини здійснюватиметься з урахуванням як вітчизняного досвіду, так і напрацьованих та апробованих міжнародною спільнотою засад і принципів. Права людини та громадянина є найбільшою цінністю сучасного світу та основою демократичного устрою.


До дня захисту прав людини в Україні в КЗ «Публічна бібліотека Тростянецької  ОТГ» до уваги користувачів бібліотеки організовано викладку літератури «Правовий орієнтир для кожної людини». Тут представлено юридичну літературу, а це Конституція України; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод. Застосування в Україні; Європейська Конвенція з прав людини та кримінальний процес; Заключні зауваження та рекомендації Конвенційних органів ООН щодо доповідей України в сфері дотримання прав людини; Права людини. Міжнародні договори України та різні роз’яснювальні додатки захисту наших прав. Кого цікавить дана тема запрошуємо скористатися послугами бібліотеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь