A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Шановні водії та пішоходи, будьте обережні!

Дата: 10.12.2020 12:21
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Сьогодні спостерігаються несприятливі погодні умови у вигляді дощу при мінусовій температурі, що може спричинити ожеледицю на дорогах. В свою чергу це призводить до підвищення небезпеки для учасників дорожнього руху. 

На дорогах та тротуарах селища працівники Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою розсипають протиожеледний матеріал.

Наполягаємо: водіям подбати про зимову гуму та належний технічний стан автомобіля, перевірити гальмівну систему, справність освітлювальних приладів і склоочисників. Також бажано вибирати маршрут, де немає крутих спусків і підйомів, дотримуватися безпечної дистанції і уникати різких маневрів. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. А при зупинці – включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, при проїзді пішохідних переходів, радимо заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед "зеброю".

Фото без опису

До уваги пішоходів! Вулицю можна переходити тільки у відведених місцях! Пам’ятайте, що ваша безпека, в першу чергу, залежить від вас. Крім того, радимо мати на одязі світло-відбиваючі елементи, що зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.

Дотримуватись усіх правил дорожнього руху, будьте дуже уважними і обережними, особливо темної пори доби, щоб убезпечити себе та своїх рідних і близьких від травмувань в умовах ожеледиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь