A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Роботи з реконструкції завершено – введено в дію харчоблок ОЗО "Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1"

Дата: 16.12.2020 14:49
Кількість переглядів: 1771

Успішність дитини у школі та її всебічний розвиток напряму залежать від того, здоровою є дитина чи ні, а запорукою гарного стану здоров’я є, передусім, якісне харчування. Саме тому нещодавня подія в ОЗО "Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1"  – відкриття сучасного оновленого харчоблоку – є надзвичайно важливою для школярів, а це –  460 дітей.


Оскільки приміщення  харчоблоку школи експлуатується з 2008 року без жодного капітального ремонту, його стан і наявна техніка, керамічна плитка на підлозі, стінах знаходилась в незадовільному стані, електромережі - не відповідали сучасним вимогам і не здатні забезпечити використання наявних  сучасних електроприладів. Незадовільний стан сантехнічних мереж, протікання каналізації і труб водовідведення спричинили деформацію підлоги та підвального перекриття, що становило небезпеку, як для працівників харчоблоку так і для учнів навчального закладу.  Тож приміщення харчоблоку потребувало проведення негайного капітального ремонту.

      

В 2019 році Тростянецькою селищною радою було виготовлено  проєктно-кошторисну документацію, пройдено експертизу.  Після проведених процедур закупівель робіт і послуг приступили до ремонту харчоблоку.

      

За короткий період спільними зусиллями керівництва громади та фаховими спеціалістами селищної ради, працівниками харчоблоку, підрядниками проведено чималий обсяг робіт.

Виконано будівельно-монтажні та електротехнічні  роботи,  роботи з модернізації системи водопостачання і каналізації. За кошти обласної субвенції в сумі 450 тисяч і 50 тисяч за кошти селищної ради придбано необхідне обладнання для функціювання виробничих приміщень харчоблоку: посудомийна машина, картофелечистка, холодильна шафа, електром’ясорубка, овочерізка, електрокип’ятильник, варочний котел, меблі, «марміти» для перших та других страв, електросковорідка, також очікується доставка електричних плит і хліборізки.

            

Дякуємо всім, хто своєю працею, знаннями та вміннями долучився до кардинального оновленням приміщення. Окремо хочемо висловити подяку працівникам харчоблоку Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. №2 за розуміння та надану допомогу у такій непростій ситуації.


Саме в злагодженій та спільній роботі можна досягти мети та йти в ногу з часом заради майбутнього наших дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь