A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В рамках проєкту «МініБі» бібліотечний фонд опорного закладу освіти громади поповнився новими книгами

Дата: 21.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

З давніх-давен скарбницею духовного багатства є книга. А вчасно прочитана книга – це величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Тож книга – це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок шкільній бібліотеці – це дійсно так. Як приємно, що в такий тяжкий і суровий для нашої країни час знаходяться люди, які не забувають про дітей і роблять їм такі подарунки.

Новенькі, яскраві книжки, які ми отримали завдяки участі у проєкті «МініБі», надзвичайно цікаві і вже знайшли свого читача.

Ідея проєкту «МініБі» полягає в розширенні кругозору школярів старших класів для правильної ідентифікації себе, а також для формування кола однодумців на локальному рівні.

Отримавши книги, старшокласники мали можливість поспілкуватися з керівником даного проєкту – Дмитром через онлайн-конференцію. Учні з цікавістю слухали презентацію про актуальність проєкту для сучасного покоління. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.

Ми переконані, що видання, які ми отримали, а саме: Говард Шульц “Історія Starbucks. Усе почалося з чашки кави”, Ерік Берн «Ігри, в які грають люди», Джордж Семюел Клейсон “Найбагатша людина у Вавилоні”, Роберт Кійосакі “Багатий тато, Бідний тато”, Теодор Драйзер “Фінансист”, Роберт Чалдіні “Психологія впливу” стануть перлинами нашого бібліотечного фонду.

Щиру вдячність висловлюють учні та вчителі опорного закладу освіти Дмитру Машталіру і впевнені, що ця добра справа повернеться сторицею до всіх, хто був залучений до реалізації проєкту «МініБі».

 

ОЗО"Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь