A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання Громадської ради

Дата: 24.12.2020 14:54
Кількість переглядів: 467

 

 Відповідно до плану роботи Громадської ради на 2020 рік, 24 грудня  під головуванням Галини Федорович, проведено засідання Громадської ради при Тростянецькій селищній раді об'єднаної територіальної громади. В засіданні взяла  участь керуюча справами (секретар) виконавчого комітету   Тростянецької  селищної ради  Наталія Вдовиченко.

   Присутні  розглянули  2 питання  порядку денного: "Про охорону  громадського  порядку  на  території Тростянецької селищної ОТГ", та "Обговорення  і затвердження Плану  роботи  Громадської  ради  на І квартал  2021  року".

  По  питанню  "Охорона  громадського  порядку  на  території Тростянецької селищної ОТГ" інформувала  член громадського формування  "Шериф"  Антоніна Максименюк,  яка зазначила, що Громадське формування діє на підставі Статуту  на території Тростянецької селищної ОТГ відповідно до Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону". Формування створено, як громадське об'єднання на добровільних засадахОсновною метою діяльності є охорона громадського порядку. На  сьогодні  формування  налічує  50  членів. Протягом  року   було  здійснено понад  85 чергувань. Формування співпрацює з Службою у справах дітей Тростянецької селищної ради, з якою спільно проводяться   рейди. Громадське формування має тісну співпрацю з Ситуаційним центром Тростянецької селищної  ради.

    Членами Громадської  ради  було обговорено та    затверджено  План  роботи    на І квартал  2021  року. Основними  питаннями, які  розглядатимуться радою в першому кварталі поточного року, будуть питання забезпечення  водопостачанням  жителів громади, організація централізованого збору твердих побутових відходів в кожному населеному пункті  та створення комунальної аптеки.

По завершенню засідання керуюча справами  селищної ради  і голова Громадської ради подякували членам ради за роботу  та привітали з наступаючими святами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь