A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обмін досвідом — це завжди взаємозбагачення

Дата: 04.01.2021 19:53
Кількість переглядів: 1176

Фото без опису

До Тростянецької об’єднаної територіальної громади переймати досвід приїздили представники Мурованокуриловецької ОТГ.


На «круглому столі», проведеному в Тростянецькій селищній раді, спікерами зустрічі були: голова Тростянецької громади Людмила Червонецька, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер Любов Гаврилюк, директор Центру фінансового обслуговування закладів та установ Тростянецької селищної ОТГ Таїсія Федоришина, начальник управління фінансів Тетяна Коломієць.

Членів делегації знайомили з соціально-економічним розвитком громади та гуманітарним напрямком її діяльності. 

Селищний голова розповіла гостям про непростий шлях створення об’єднаної територіальної громади, а також подальші кроки у її становленні.

«Дуже важливо в процесі реформи децентралізації ділитися досвідом, щоб громадам було легше впроваджувати в життя свою діяльність, реалізувати повноваження і взяти на себе всі обов’язки для налаштування ефективної роботи. Сьогодні наша ОТГ рада зустрічати гостей з Мурованокуриливецької громади, ділитися своїми здобутками на шляху до створення успішної об’єднаної територіальної громади», — зазначила очільниця громади.


Програма візиту була дуже насиченою та сприяла всебічному аналізу досвіду нашої громади. Найбільшу цікавість гості проявили до питань формування структури та чисельності апарату ради та її виконавчих органів, бюджету громади на 2021 рік в умовах нового адміністративно-територіального устрою, роботи комунального закладу по забезпеченню бухгалтерського обліку бюджетних установ громади, роботи навчальних закладів  в нових умовах об’єднаної громади, роботи комунальної усанови.

У свою чергу посадові особи Мурованокуриливецької ОТГ поділилися своїми напрацюваннями та здобутками в галузі культури та медицини.


Крім робочої програми гості мали змогу ознайомитися з візитівкою Тростянця, одним з улюблених місць відпочинку для його мешканців - оновленою Центральною площею та прилеглим до неї сучасним парком, відвідати Ситуаційний центр громади.

Наприкінці візиту учасники підкреслили його корисність та цікавість в контексті набуття нового досвіду та можливості і надалі спілкуватися з колегами щодо формування спільного бачення розвитку територіальних громад.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь