A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги абітурієнтів: 5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО

Дата: 05.01.2021 08:13
Кількість переглядів: 350

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 5 по 19 січня.

Про це повідомляє Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти.

Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

«Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, які  бажають пройти пробне ЗНО на території Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей, триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з 05 до 19 січня 2021 року», - зазначено у повідомленні.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році буде проведено з української мови, української мови і літератури, англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

Завдання для пробного ЗНО, що створюються у формі предметних тестів, буде розроблено відповідно до програм зовнішнього незалежного оцінювання, загальних характеристик та структури сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Пробні тести з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії буде перекладено кримськотатарською, молдовською, польською,російською, румунською, угорською мовами (із урахуванням реєстраційних даних учасників пробного ЗНО).

Кожному учаснику пробного ЗНО буде надана можливість:

  • пройти пробне ЗНО з одного із навчальних предметів;
  • ознайомитися протягом п’яти календарних днів (включаючи дату проведення пробного ЗНО) із зошитами, що містять пробні тести, та на безоплатній основі скористатися сервісом «Визначення результатів пробного ЗНО» з усіх навчальних предметів

Для реєстрації особи, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, необхідно:

  • заповнити реєстраційну заяву на сайті ВРЦОЯО; створити свою персональну сторінку “Особистий кабінет”;
  • з персональної сторінки роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО (вартість участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні складає 240,00 грн);
  • на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України або в установах інших учасників фінансових послуг до 23 січня 2021 року (включно).

Факт зарахування коштів можна перевірити на своїй персональній сторінці «Особистий кабінет» (вхід на сторінку здійснюється за допомогою логіна та пароля, які генеруються під час реєстрації).

Реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного особою навчального предмета на рахунок ВРЦОЯО.

Не пізніше ніж за два тижні до проведення пробного ЗНО особа отримує доступ до інформації про місце та час проходження пробного ЗНО. Інформування здійснюється у формі запрошення до пункту проведення пробного ЗНО, яке необхідно роздрукувати зі своєї персональної сторінки «Особистий кабінет».

 

Джерело: Вінницька ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь