A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Дата: 14.01.2021 08:40
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

13 січня в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа", під головуванням селищного голови Людмили Червонецької, відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради 8 скликання.


У ході засідання розглянуто 10 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому затвердили мережу закладів освіти Тростянецької громади на ІІ семестр 2020-2021 навчального року, перелік об’єктів та види робіт для осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді  громадських робіт у 2021 році, також для   засуджених осіб  до покарання у вигляді громадських робіт у 2021 році, план роботи комісії з питань захисту прав дитини Тростянецької селищної ради  на 2021 рік.    

Також члени виконавчого комітету прийняли позитивне рішення щодо виготовлення гербових номерних печаток,  штампів Тростянецької селищної ради, видачу дубліката свідоцтва на право приватної власності на нерухоме майно, виділення матеріальної допомоги, надання дозволу на впорядкування адресного господарства.


В ході засідання керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Наталія Вдовиченко доповідала про стан роботи по розгляду звернень громадян, які надійшли до Тростянецької селищної ради, її виконавчих органів у 2020 році.

На засіданні було розглянуто звернення громадськості щодо підвищення тарифів на газ, на послуги з його розподілу і транспортування та електроенергію. Члени виконавчого комітету ухвалили  текст звернення Тростянецької селищної ради до Вінницької ОДА, Вінницької обласної Ради розроблений головами і членами громадських організацій, громадських рад територіальної громади.


Детальніше ознайомитися з рішенями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна буде на відповідній сторінці нашого сайту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь