A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянецький опорний заклад освіти отримав нове математичне обладнання

Дата: 19.01.2021 16:10
Кількість переглядів: 1308

Фото без опису

Опорний заклад освіти «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1»  отримав новий математичний клас.   Школа стала  однією із п’ятдесяти шкіл нашої області, до яких надійшло таке математичне обладнання. Як відомо, для цієї мети виділено 19 мільйонів державної субвенції. Відтак, кожен такий клас коштує 380 тисяч гривень.

В школі просто в захваті від отриманого обладнання. Вчителі математики  матимуть змогу краще донести дітям складну математичну науку, а діти, відповідно, краще її опанувати, адже навчатися в такому класі  досить цікаво. Тож  інтерес до цієї точної науки тільки зростатиме.

До переліку обладнання входить персональний комп’ютер форм-факторадескопт для педагогічного працівника,  14 персональних  комп’ютерів форм-фактора ноутбук для учнів, мережевий комутатор-маршрутизатор Ethernet, модуль для зберігання з можливістю зарядження, джерело безперебійного живлення, мультимедійний проектор з  короткофокусним об’єктивом та інтерактивними функціями, маркерна дошка для мультимедійного проектора, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер), панель демонстраційна, демонстраційне обладнання (набори геометричних фігур, модель числової прямої, комплект осі координат, комплект лінійок, набір геометричних  тіл з розгорткою, набір частин цілого на крузі, набір одиниць об’єму, стереометричний набір.   Також діти  зможуть користуватися електронними математичними підручниками  для усіх класів.

На жаль,  згідно карантинних вимог,  школярі  навчаються лише у своїх класних кімнатах, тож позайматися  в кабінеті математики з новим обладнанням  очевидно зможуть лише після  його відміни.  Зате  отримане  математичне обладнання надає широкі можливості для дистанційного навчання, на якому  нині знаходяться  школярі. І ці можливості вже використовуються, зокрема, для проведення онлайнуроків.

Сьогодні до закладу завітала селищний голова Людмила Червонецька. Вона ознайомилися з можливостями нового технічного обладнання, дидактичними матеріалами та стала учасником «випробування» мультимедійного обладнання.


Загалом за останні роки тростянецькі заклади освіти разюче змінилися. В них створюється новий освітній простір, де наші діти мають змогу навчатися в комфортних сучасних умовах. Відкриття нового математичного класу – яскраве цьому підтвердження, - підкреслила очільниця громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь