A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась нарада з керівниками закладів дошкільної освіти громади

Дата: 15.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Управлінням освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради проведено нараду з керівниками закладів дошкільної освіти.

Нарада поводилась за участі заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Тростянецької селищної ради Маснюка Володимира Леонтійовича.

На нараду були запрошені:

  •  Коваль Лариса Іванівна, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного регламенту Тростянецького районного управління головного управління Держпродспоживнагляду у Вінницькій області;
  • Сарайкіна Наталія Андріївна, головний спеціаліст відділу безпечного харчування Тростянецького районного управління головного управління Держпродспоживнагляду у Вінницькій області
  • Рєзнікова Вікторія Володимирівна, начальних служби у справах дітей Тростянецької селищної ради.

Було розглянуто ряд питань, що є актуальними на даний час для роботи закладів дошкільної освіти Тростянецької громади.

Так, Коваль Лариса Іванівна розповіла про дотримання санітарного регламенту закладами дошкільної освіти.

Проблеми, що виникають при дотриманні основних вимог законодавства щодо безпечного харчування та якості продуктів, що використовуються у харчуванні дітей розкрила Сарайкіна Наталія Андріївна, головний спеціаліст відділу безпечного харчування Тростянецького районного управління головного управління Держпродспоживнагляду у Вінницькій області.

 Рєзнікова Вікторія Володимирівна, начальних служби у справах дітей Тростянецької селищної ради, надала допомогу керівникам закладів дошкільної освіти у створенні алгоритму роботи щодо виявлення дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Людмила Василівна Свистун,  головний спеціаліст-юрисконсульт Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради розкрила питання щодо дотримання вимог чинного законодавства під час забезпечення функціонування закладів дошкільної освіти, зокрема, дотримання норм ведення ділової документації у закладах.

Про впровадження Базового компонента дошкільної освіти у освітній процес закладів дошкільної освіти Тростянецької селищної територіальної громади розповіла Шерстюк Тетяна Федорівна, начальник Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради.

Нарада пройшла конструктивно та динамічно. Було окреслено основні напрямки та завдання для керівників закладів дошкільної освіти громади на найближчий термін.

 

Управлінням освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь