A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася 08 позачергова сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

17 лютого  в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" під головуванням Тростянецького селищного  голови Людмили Червонецької відбулася восьма позачергова сесія Тростянецької селищної ради  восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів селищної ради із 26, старости населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій та засобів масової інформації. 

До порядку денного сесії було винесено 19 питань.

Зокрема депутати розглянули чималий блок проектів рішень, що стосуються сфери земельних відносин: надання дозволів на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для передачі земельної ділянки  у  власність, на  розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай), на поновлення технічної документації по  нормативній грошовій оцінці земель населених  пунктів.  Також затверджено проєкт землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельної ділянки, проєкт землеустрою,  щодо відведення земельної ділянки  та видачі правоустановчого документа на право постійного користування на землю, технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі її у власність,  технічна документація з нормативної грошової оцінки земель с. Глибочок, с. Скибинці. Прийнято позитивне рішення щодо передачі земельних ділянок як в оренду та і у безоплатну власність.

З метою підвищення доступності та ефективності надання послуг жителям громади прийнято рішення створити Центр надання адміністративних послуг Тростянецької селищної ради (ЦНАП).

Також під час засідання було внесено зміни до структури та  загальної чисельності працівників апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчого комітету, та виконавчих органів, комунальних установ та закладів Тростянецької селищної ради.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 08 позачергової сесії можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь