A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Дата: 23.02.2021 21:38
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

23 лютого в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа", під головуванням селищного голови Людмили Червонецької відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради 8 скликання.


У ході засідання розглянуто 36 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема створено комісію при виконавчому комітеті Тростянецької селищної ради з питань розгляду та вирішення земельних спорів на території громади, учнів закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади, які виховуються у сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах буде забезпечено безкоштовним харчуванням на 2021 рік,  затверджено Порядок видачі довідок для жителів громади і тд.

Розглянувши звернення адміністрації опорного закладу «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Тростянецької селищної ради Вінницької області» від 02.02.2021 № 21, членами виконавчого комітету було надано дозвіл на встановлення меморіальної дошки на будівлі Тростянецького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 (вул. Шкільній,10) випускнику 2008 року Комару Ярославу Васильовичу, який захищав свободу та незалежність України у складі 30-ї бригади на сході нашої держави з 2014 року і помер 23 лютого 2019 року після тривалої хвороби, спричиненої пораненням в зоні АТО у 2017 році.


Відповідно до Програми «Соціального захисту населення Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки», розглянувши подані документи, прийнято позитивне рішення щодо виділення матеріальної допомоги жителям громади.

Начальник Управління фінансів Тростянецької селищної ради Тетяна Коломієць проінформувала присутніх про виконання бюджету Тростянецької селищної об‘єднаної територіальної громади та сільських рад, що увійшли до її складу за 2020 рік.

З метою додержання підприємствами, установами, організаціями, розташованими на території Тростянецької селищної територіальної громади та громадянами, котрі проживають на території Тростянецької селищної територіальної громади, законодавства України та вжиття заходів для притягнення винних до адміністративної відповідальності, виконавчий комітет Тростянецької селищної ради прийняв рішення уповноважити посадових осіб Тростянецької селищної ради та старост населених пунктів громади на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь