A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася 09 позачергова сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.02.2021 15:45
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

24 лютого  в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" під головуванням Тростянецького селищного  голови Людмили Червонецької відбулася дев'ята позачергова сесія Тростянецької селищної ради  восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 21 депутат селищної ради із 26, старости населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій та засобів масової інформації. 

До порядку денного сесії було внесено 17 питань.

Депутати затвердили звіти про виконання бюджету Тростянецької селищної об‘єднаної територіальної громади та сільських рад, що увійшли до її складу за 2020 рік.

Крім того на сесії було затверджено ряд місцевих цільових програм, які забезпечуватимуть життєдіяльність громади у поточному та наступних роках.

Програма розвитку автомобільного транспорту в Тростянецькій селищній територіальній громаді на 2021-2023 роки розроблена з метою забезпечення належного рівня пасажирських перевезень автомобільним транспортом та подальшого його розвитку на території Тростянецької селищної територіальної. Оскільки до цього часу жителі ряду населених пунктів таких як Красногірка, Ілляшівка, Підлісне, Глибочок, Скибинці взагалі були позбавлені автобусного сполучення зі смт Тростянець.

З метою поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності на території Тростянецької селищної територіальної громади затверджено Програму поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності Тростянецької селищної територіальної громади, матеріально-технічного забезпечення ДПРЧ-29 (смт. Тростянець Гайсинського району) ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області на 2021 - 2025 роки.

Також затверджено Програму  забезпечення мобілізаційної підготовки,    мобілізації    та    оперативного  реагування на виклики, загрози на території Тростянецької    селищної      територіальної  громади  на 2021 - 2023 роки, що має на меті підготовку та організоване проведення мобілізації та задоволення потреб оборони і захисту  території Тростянецької селищної територіальної громади від можливої загрози та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, зміцнення законності, правопорядку та вжиття заходів у галузі оборонної роботи передбачених законам.


Детальніше ознайомитися з рішеннями 09 позачергової сесії можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь