A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Одеської області, який пропонував неправомірну вигоду працівникам поліції

Дата: 04.03.2021 10:00
Кількість переглядів: 289

Бершадською місцевою прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт відносно водія, який на причепі вантажного тягача перевозив великогабаритний вантаж по маршруту на який він не мав дозволу Департаменту патрульної поліції та будучи зупинений працівниками поліції тричі пропонував їм грошові кошти в розмірі 1 тис. грн. за не накладення на нього адміністративного стягнення. При цьому водій неодноразово попереджався про кримінальну відповідальність за такі дії.

 

Відомості по даному факту невідкладно були внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування.  Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів вчинення вищевказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України, повідомлено про підозру та спрямовано до суду обвинувальний акт до суду разом із угодою про визнання винуватості укладену між прокурором та підозрюваним.

 

Довідково:  кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 369 КК України передбачає: штраф від 17000 грн. до 68000 грн. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь