A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Питання водопостачання в Будах буде вирішено в цьому році

Дата: 10.03.2021 22:09
Кількість переглядів: 1142

 

Фото без опису

Проблеми сіл, що увійшли до складу Тростянецької селищної територіальної громади, не повинні залишатися поза увагою влади. Тому селищним головою Людмилою Червонецькою запроваджено проведення щотижнево виїзних прийомів громадян в населених пунктах громади.

Сьогодні жителі села Буди мали можливість звернутися до Людмили Іванівни та керівників служб зі своїми проблемами.

Будівчани зверталися до селищного голови стосовно ремонту доріг, покращення якості електропостачання та ін.

Але основною спільною проблемою всіх жителів села є вода. Прохання щодо її вирішення звучали від кожного, хто прийшов на прийом.

Ще у 2017 році громада вирішила будувати водогін. Був створений відповідний кооператив, який займався збором коштів у населення та фінансуванням будівельних робіт, які зобов’язався якісно виконати ПП Мадюдя. Були викопані свердловини, прокладено 13,5 км труб, але з багатьох причин роботи не завершені, водогін досі не функціонує.

Для того, щоб нарешті вирішити найбільшу проблему села та забезпечити його жителів найнеобхіднішим – водою, Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька по закінченні особистого прийому провела робочу зустріч з старостою Анатолієм Яновським, депутатом селищної ради Віктором Довганем, головою кооперативу Наталією Шиховою, сільським головою 2015-2020 років Олександром Комаровим та бухгалтером сільської ради Іриною Гандзієнко, представниками Будянської громади: Віктором Березюком, Олександром Лопчинським, Віталієм Вихристюком, за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Маснюка, директора КЗ «Тростянецьводоканал» Максима Щуренка, директора Тростянецької комунальної установи з благоустрою Дмитра Пріщенка.

Після довгих обговорень та з’ясувань намічено ряд заходів стосовно вирішення проблеми водопостачання в с.Буди. Завершуючи зустріч, Людмила Іванівна підсумувала: «Перед нами стоїть одне спільне завдання – добудувати водогін та надати людям воду. Це ми маємо зробити спільним зусиллями в цьому році».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь