A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про проєкт «Естетика глядацької зали Тростянецького селищного Центру культури та дозвілля»

Дата: 31.03.2021 09:46
Кількість переглядів: 1317

Фото без опису

Наступний проєкт, який ми підготували для участі у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади» - «Естетика глядацької зали Тростянецького селищного Центру культури та дозвілля».


До складу Тростянецької територіальної громади з адміністративним центром у селищі Тростянець увійшло 26 сіл колишнього району. Нині в громаді діє комунальний заклад «Тростянецький селищний комунальний Центр культури та дозвілля» який об’єднує 12 сільських Будинків культури та 2 сільських клуби. На базі Центру культури та дозвілля працює тринадцять народних колективів та чотири зразкових, діють аматорські творчі об’єднання. При цьому для реалізації своїх досягнень (концертних програм) умови відсутні. Торік в Тростянецькому районному Будинку культури, а нині Центрі культури та дозвілля було зроблено внутрішній та зовнішній капітальні ремонти, перекритий дах за кошти ДФРР (7 324 888 грн).


На жаль, за роки експлуатації крісла в глядацькій залі, штори, що слугували покращенню акустики в залі та одяг сцени Центру культури, які були придбані ще у 60-х роках минулого століття, прийшли у непридатний до використання стан. Не можливо прищіпити людині культуру, коли вона сидить на поламаному стільці і дивиться на вицвілий сценічний реквізит.

Фото без опису Фото без опису


Завдання проєкту: для повноцінного функціонування Центру культури та дозвілля необхідно придбати театральні крісла для глядацької зали в кількості 580 штук, якісний сценічний реквізит (одяг сцени) та штори для покращення акустики залу.

Фото без опису Фото без опису


Реалізація проєкту передбачає покращення умов перебування в Центрі культури та дозвілля і як наслідок — залучення більшої кількості мешканців, підвищення не лише кількісних, а і якісних показників надання послуг. Це забезпечить задоволення культурних потреб мешканців громади у розвитку народної традиційної культури, відродження, збереження й розвиток національної творчості та мистецтва, підтримку художньої творчості, діяльності творчих колективів, іншої самодіяльної творчої ініціативи, організації культурного дозвілля. Відповідно, підвищиться рівень попиту на культурну програму, що дасть можливість створити додаткові робочі місця.

Сподіваємось на перемогу в конкурсі аби поліпшити культурне середовище для жителів Тростянецької територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь