A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про проєкт «Комфортні умови навчання – щасливе майбутнє Глибочанського закладу освіти»

Дата: 01.04.2021 09:03
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

Для забезпечення територіальної доступності повної загальної середньої освіти органи місцевого самоврядування створюють і утримують мережу закладів освіти. Одним із таких закладів є Глибочанський заклад загальної середньої освіти.

Глибочанська школа  – це невелика дружна родина, у якій 60 учнів, яка має свої традиції, захоплює новизною, це друга домівка, де вчителі та учні спільно творять майбутнє України. Школа носить ім’я  Героя Радянського Союзу Л.С.Смовзюка. Дають знання учням 12 педагогічних працівників. 9 учителів школи мають вищу освіту, 5 присвоєно педагогічне звання “старший учитель”, 1 учитель-методист, 7 педагогів мають вищу кваліфікаційну категорію. Серед учителів школи -1- Відмінники освіти України, 3 нагороджено Грамотою МОН України. У школі функціонує 13 навчальних кабінетів і класних кімнат, спортзал, комп’ютерний клас, який підключений до мережі Інтернет, шкільна бібліотека.

Мрія про найкращу школу нікого не оминає. Кожен учень хоче навчатися у хорошому закладі, усі батьки дбають, аби їх діти були оточені опікою, здобули глибокі знання та добре виховання.

Для функціонування комп’ютерної техніки,  освітлення навчальних кабінетів та класних кімнат, шкільної котельні і їдальні  потрібна електроенергія.

Запровадження енергозберігаючих технологій та економія енергоресурсів є основою даного проєкту. Розвиток джерел електричної енергії, що перетворюють безпосередньо енергію сонячного випромінювання в електричний струм, відповідає самим високим вимогам. Розвиток альтернативної енергетики дозволяє не тільки зберегти навколишнє середовище, але і забезпечити безперервне постачання електроенергії та еФото без описукономити кошти бюджету, а сонячні електростанції можуть бути одною зі складових вирішення зростаючих проблем енергозбереження та енергозабезпечення  Глибочанського закладу загальної середньої освіти  І-ІІ ступенів. Проєктом пропонується використати  будівлю Глибочанського ЗЗСО І-ІІ ступенів як апробацію можливої частини програми енергозбереження та раціонального використання Бюджету участі на основі впровадження інноваційних технологій. Cонячні панелі перетворюють енергію сонця в електричну енергію, яка поступає на інвертор. Інвертор перетворює отриману енергію постійного струму в електроенергію змінного струму придатну до використання усіма електро- та освітлювальними приладами. Сонячна електростанція виробляє електроенергію цілорічно, навіть у зимовий період та похмуру погоду, проте її потужність максимальна влітку, за умови прямого попадання сонячних променів.

Сподіваємось на перемогу в конкурсі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь