A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний прийом громадян в селі Красногірка

Дата: 07.04.2021 22:19
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Сьогодні до старенького клубу в центрі одного з найвіддаленіших сіл територіальної громади завітали найактивніші жителі Красногірки зі своїми проблемами, проханнями, пропозиціями та побажанням. Також і з надією, що їх вислухає, почує та допоможе Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька.

Приємно здивувало те, що більшість звернень було не особистого характеру. Вони стосувались покращення життя красногірчан. Це і ремонт комунальних доріг, освітлення вул.Партизанської - єдиної неосвітленої вулиці в селі, працевлаштування. Особливу стурбованість жителів сьогодні викликає вирізання лісу та вивезення деревини лісовозами, які руйнують сільські дороги (а ці дерева висаджували односельчани у 60-ті роки ХХ століття), зростання кількості крадіжок, чутки про закриття поштових відділень в селах. Жителі Красногірки вдячні фельдшеру  за надання вчасної медичної допомоги, його чуйність та розуміння, але умови, в яких працює медик потребують покращення, будівлю ФАПу необхідно ремонтувати. Ремонту також потребують приміщення клубу та відділення  зв'язку.

Сьогодні ведуться перемовини з керівником місцевого агроформування Валерієм Печарчуком стосовно виділення коштів на ремонт закладів соціальної сфери. Опрацьовуються документи щодо освітлення вул.Партизанської протяжністю близько 1 км.

За результатами виїзного прийому селищний голова Людмила Червонецька дала відповідні доручення керівникам служб та старості Людмилі Василенко, їх виконання взяла на особистий контроль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь