Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний прийом громадян в селі Красногірка

Дата: 07.04.2021 22:19
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Сьогодні до старенького клубу в центрі одного з найвіддаленіших сіл територіальної громади завітали найактивніші жителі Красногірки зі своїми проблемами, проханнями, пропозиціями та побажанням. Також і з надією, що їх вислухає, почує та допоможе Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька.

Приємно здивувало те, що більшість звернень було не особистого характеру. Вони стосувались покращення життя красногірчан. Це і ремонт комунальних доріг, освітлення вул.Партизанської - єдиної неосвітленої вулиці в селі, працевлаштування. Особливу стурбованість жителів сьогодні викликає вирізання лісу та вивезення деревини лісовозами, які руйнують сільські дороги (а ці дерева висаджували односельчани у 60-ті роки ХХ століття), зростання кількості крадіжок, чутки про закриття поштових відділень в селах. Жителі Красногірки вдячні фельдшеру  за надання вчасної медичної допомоги, його чуйність та розуміння, але умови, в яких працює медик потребують покращення, будівлю ФАПу необхідно ремонтувати. Ремонту також потребують приміщення клубу та відділення  зв'язку.

Сьогодні ведуться перемовини з керівником місцевого агроформування Валерієм Печарчуком стосовно виділення коштів на ремонт закладів соціальної сфери. Опрацьовуються документи щодо освітлення вул.Партизанської протяжністю близько 1 км.

За результатами виїзного прийому селищний голова Людмила Червонецька дала відповідні доручення керівникам служб та старості Людмилі Василенко, їх виконання взяла на особистий контроль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних