Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела виїзний прийом громадян в с. Велика Стратіївка

Дата: 08.04.2021 14:05
Кількість переглядів: 1968

Фото без опису

Пріоритетними для жителів села є питання ремонту комунальних доріг, будівництво водогону по вул. Дружби та Шкільній, оновлення водогону по вул. Сонячній та Гагаріна, функціонування школи та дитячого садка, внесення в межі населеного пункту вул.Сонячна.

Стратівчани висловили прохання щодо призначення працівника з благоустрою та повернення  до своїх функціональних обов’язків Олени Слободяник, яка справно опікувалася обліком використання води, оплатою за водопостачання; доставки зерна за паї Бершадським ВП ПрАТ «Зернопродукт» в село  та  обробітку земельних ділянок пайовикам.

Людмила Іванівна запевнила, що в селі функціонуватимуть школа, дитячий садок, бібліотека. Освітні заклади не закриватимуть допоки в селі будуть діти.  Повідомила, що до кінця року планується виготовити межі всіх населених пунктів громади, що дозволить впорядкувати території сіл та селищ.  

Наразі селищним головою проведено перемовини з керівником Бершадського виробничого підрозділу ПрАТ «Зернопродукт» Олексієм Суховітруком та досягнуто домовленості стосовно довезення зерна пайовикам в село Велика Стратіївка, культивування земельних ділянок.  Також за сприяння селищного голови в приміщенні магазину буде встановлено термінал для проведення розрахунків, оплати послуг.

По закінченні прийому громадян селищний голова Людмила Червонецька разом із старостою Олександром Кузьом та директором Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитром Пріщенком здійснили об’їзд всіх вулиць села Велика Стратіївка з метою огляду стану комунальних доріг та визначення потреб та черговості проведення ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних