A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела виїзний прийом громадян в с. Велика Стратіївка

Дата: 08.04.2021 14:05
Кількість переглядів: 1959

Фото без опису

Пріоритетними для жителів села є питання ремонту комунальних доріг, будівництво водогону по вул. Дружби та Шкільній, оновлення водогону по вул. Сонячній та Гагаріна, функціонування школи та дитячого садка, внесення в межі населеного пункту вул.Сонячна.

Стратівчани висловили прохання щодо призначення працівника з благоустрою та повернення  до своїх функціональних обов’язків Олени Слободяник, яка справно опікувалася обліком використання води, оплатою за водопостачання; доставки зерна за паї Бершадським ВП ПрАТ «Зернопродукт» в село  та  обробітку земельних ділянок пайовикам.

Людмила Іванівна запевнила, що в селі функціонуватимуть школа, дитячий садок, бібліотека. Освітні заклади не закриватимуть допоки в селі будуть діти.  Повідомила, що до кінця року планується виготовити межі всіх населених пунктів громади, що дозволить впорядкувати території сіл та селищ.  

Наразі селищним головою проведено перемовини з керівником Бершадського виробничого підрозділу ПрАТ «Зернопродукт» Олексієм Суховітруком та досягнуто домовленості стосовно довезення зерна пайовикам в село Велика Стратіївка, культивування земельних ділянок.  Також за сприяння селищного голови в приміщенні магазину буде встановлено термінал для проведення розрахунків, оплати послуг.

По закінченні прийому громадян селищний голова Людмила Червонецька разом із старостою Олександром Кузьом та директором Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитром Пріщенком здійснили об’їзд всіх вулиць села Велика Стратіївка з метою огляду стану комунальних доріг та визначення потреб та черговості проведення ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь