Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбувся виїзний прийом громадян в селах Летківка та Капустяни

Дата: 15.04.2021 13:28
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

14 квітня Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела виїзний прийом громадян в селах Летківка та Капустяни за участі старост Антоніни Швець та Олексія Мізернюка, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Володимира Маснюка, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Олени Гонтар, завідувача сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталії Колесник, директора Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитра Пріщенка, директора КП ТСР «Тростянецьводоканал» Максима Щуренка.

Проблем у с. Летківка чимало: жахливий стан центральної дороги та приміщення Летківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, переповнене сміттєзвалище, недобудований тротуар, недооблаштований стадіон та ін. Незабаром проблематичним буде й поховання, адже на діючому кладовищі залишилось обмаль місця, а земельна ділянка під кладовище не  зарезервована. Стурбовані жителі громади й вирізанням лісу та лісосмуг, упорядкуванням громадських криниць тощо.

Більше десяти років триває боротьба за місцеву водойму. Ставок може бути в оренді та приносити дохід громаді.  З метою вирішення спірного питання селищний голова Людмила Червонецька провела перемовини з керівником АКПП «Перемоги» Сергієм Панасюком, в результаті яких досягнуто домовленості стосовно проведення зустрічі з громадськістю Летківки за участю представників басейнового управління водних ресурсів річки Південний Буг.

Щодо ремонту центральної дороги селищний голова Людмила Червонецька повідомила, що  селищна рада зверталась до Служби автомобільних доріг Вінницької області стосовно ремонту дороги смт Тростянець – с. Кирнасівка. Відповідно до розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації  "Про затвердження пріоритетних напрямків з відновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення" на ділянку від с.Капустяни до с.Ободівка у 2021 році заплановано спрямовувати 56 млн грн; селищною радою прийнято рішення про співфінансування в розмірі 250 тис грн.

В Капустянах проблеми типові для всіх населених пунктів: ремонт комунальних доріг, освітлення вулиць та водозабезпечення.

Під час виїзного прийому звернення жителів села стосувались використання водойми біля колишнього цукрового заводу, надання медичних послуг та вакцинації від коронавірусу, співпраці з громадськими організаціями, надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

За результатами виїзних прийомів селищний голова Людмила Червонецька дала відповідні доручення керівникам служб та старостам  Антоніні Швець та Олексію Мізернюку, їх виконання взяла на особистий контроль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних