A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робочі візити до усіх закладів культури громади

Дата: 19.04.2021 11:47
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Плідним був минулий тиждень для усіх працівників Тростянецького селищного комунального Центру культури та дозвілля! Робоча група у складі директора Світлани Осоховської, методистів Центру культури та дозвілля Анатолія Булана та Любові Косенко відвідали усі заклади культури нашої громади.

Насамперед хочеться відмітити ті позитивні зміни, які відбулися на територіях сільких Будинків культури. Самі заклади та прилегла територія вражали охайністю та чистотою. Скопані клумби, висаджені квіти, побілені дерева, підстрижені кущі, пофарбовані паркани, підметені доріжки, і не тільки біля Будинків культури, а і по всій території сіл - це все праця людей, які розуміють, що не можливо прививати культуру людині, коли навколо бруд. Залишається дуже багато питань відносно технічного стану самих будівель, але те, що можна було зробити силами людей - зроблено.

В ході візиту методистами ЦКД була переглянута документація закладів, плани роботи, ведення щоденників роботи колективів та журналів обліку роботи, надана методична допомога. Господарську частину дивилася директор ЦКД. Звичайно, є багато проблем, які доведеться вирішувати, тому було прийнято рішення з наступної неділі згідно графіка, який склали методисти, та згідно карантинних умов, запрошувати усіх завідувачів філій "Сільські Будинки культури" до ЦКД, для надання конкретної методичної допомоги по кожному закладу. Перед кожним керівником закладу поставлені певні завдання і про виконання їх вони мають прозвітувати методисту, який закріплений за кожним закладом. Тільки ентузіазм, любов до свого села і його людей та отой непохитний стержень кожної творчої людини, яка працює на культурній ниві сьогодення в сільській місцевості дає результат, який жителі нашої громади мають можливість спостерігати на сторінці Центру культури та дозвілля в он-лайн режимі, тому що насправді сільські Будинки культури не мають і ніколи не мали гарної матеріально-технічної бази для роботи. Тому простір роботи для керівництва ЦКД величезний. І насамперед - це забезпечення усіх закладів потрібною технікою, без якої в ХХІ столітті працювати просто не можливо.

 

Тростянецький селищний комунальний Центр культури та дозвілля



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь