A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбувся виїзний прийом громадян в с.Четвертинівка, с.Оляниця та с-щі Ладижинське

Дата: 21.04.2021 10:02
Кількість переглядів: 1502

Фото без опису

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів громади є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом селищної ради.

20 квітня Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела особисті виїзні прийоми громадян в с. Четвертинівка, с. Оляниця та с-щі Ладижинське.

У Четвертинівці порушені на прийомі питання стосувалися ремонту доріг, оформлення земельних ділянок, розчищення криниці, працевлаштування та ін.

Найбільше звернень жителів Оляниці із земельних питань - надання та приватизація земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, прохання щодо допомоги у вирішенні земельних конфліктів та спорів.   Також заявникам надано роз’яснення стосовно порядку оформлення постійного догляду за особою, яка його потребує, та надання матеріальної допомоги на лікування.

Мешканців  селища Ладижинське непокоять питання впорядкування криниць, перевірки якості води, облаштування автобусної зупинки, одержання пільгових рецептів на ліки тощо.

Жителі двоповерхівок, в яких на сьогодні відімкнені від електропостачання під’їзди та підвали, звернулись із проханням врегулювати порядок оплати за спожиту електроенергію для освітлення місць загального користування. На що Людмила Іванівна порекомендувала мешканцям  16-ти квартирних будинків для спільного розпорядження, утримання та управління своїм будинком та прибудинковою територією створити ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) та запевнила, що до кінця тижня буде проведено робочу зустріч  з відповідними фахівцями щодо вивчення проблеми та пошуку варіантів її вирішення, рекомендації стосовно порядку оплати буде доведено до відома заявників.

По завершенню прийому громадян Тростянецьким селищним головою досягнуто домовленості з представниками Благодійного фонду «МХП – громаді» щодо облаштування автобусної зупинки біля селища Ладижинське та проведення лабораторного аналізу води; з головним лікарем КНП «Тростянецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимиром Пересуньком - стосовно сприяння у наданні пільгового рецепту на ліки. Також проведено перемовини з інтернет-провайдером стосовно вивчення можливості підключення заявників до мережі Інтернет.

Під час прийому фахові коментарі надавали: начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради Олена Гонтар, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник, директор комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко.

Варто наголосити, що жодне із звернень не залишилося без уваги. Селищний голова Людмила Червонецька запевнила, що всі питання будуть відпрацьовані максимально ефективно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь