A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Україні продовжено карантин до 30 червня

Дата: 22.04.2021 08:41
Кількість переглядів: 405

Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні Уряду.

«Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації. Надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії. Водночас це ще одне нагадування всім українцям, що ми маємо залишатися обачними та обережними. Адже від цього залежить здоров’я та життя наших близьких», ? зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що режим надзвичайної ситуації по всій Україні було введено у березні 2020 року. Після цього карантинні обмеження кілька разів змінювали – від повного локдауну по країні до карантину вихідного дня та адаптивних обмежень. Згідно з останнім до сьогоднішнього дня рішенням Уряду, карантин в Україні було подовжено до 30 квітня.

«Надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії. Водночас це ще одне нагадування всім українцям, що ми маємо залишатися обачними та обережними. Адже від цього залежить здоров’я та життя наших близьких», - зазначив Денис Шмигаль.

Разом з тим Прем’єр-Міністр закликав українців проявити обачність та свідоме ставлення в період травневих свят та Великодня: «У ці дні ми закликаємо людей залишатися вдома. Масові скупчення людей на Великдень можуть призвести до нової хвилі захворюваності. Лише наша обережність, дотримання протиепідемічних правил та вакцинація зможуть зупинити вірус».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь