A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний прийом громадян у Савинецькій громаді

Дата: 21.04.2021 23:03
Кількість переглядів: 962

Фото без опису

Сьогодні Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Маснюк, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник, директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко з робочим візитом побували в Савинецькій територіальній громаді. 

 

Основна мета візиту – проведення селищним головою особистого виїзного прийому громадян.

 

До Савинецької громади входить 4 населених пункти: с.Савинці, с.Китайгород, с-ще Довжок та найменше селище Тростянецької територіальної громади – Зелений Довжок, в якому проживає лише 4 чол. Представники селищної ради побували у кожному з них, поспілкувались з жителями сіл,  вивчали їх проблеми, деякі з них вирішили на місці.

 

На зустріч з селищним головою в селищі Довжок завітали 11 чол. Турбують їх незадовільний стан доріг та можливість їх ремонту, питання надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, вирізання лісу, низька ціна на молоко, організація вивезення твердих побутових відходів, розчищення русла річки, ремонту трансформатора та інші. Багато нарікань звучало на адресу орендарів  місцевих земель та ФОП Терлецького, який випалює вугілля в Зеленому Довжку, дим від якого заважає та шкодить мешканцям Довжка.

 

По завершенню прийому були оглянуті найпроблемніші ділянки доріг та річка. В результаті обстеження прийнято рішення розчистити русло річки та підсилити місток.

 

Щодо ремонту доріг цього ж дня селищний голова провела перемовини з народним депутатом України Миколою Кучером про сприяння першочерговому проведенню ремонтних робіт в межах сіл Савинці та Довжок та підйому в сторону с. Жабокрич, який пообіцяв всебічно допомагати у вирішенні цього питання.

 

Людмила Червонецька, як і обіцяла, зустрілась з підприємцем, який випалює вугілля. Досягнуто домовленості щодо перенесення виробництва за межі населеного пункту в найкоротші терміни.

 

Також домовлено з керівництвом Тростянецьких електричних мереж стосовно ремонту трансформаторної підстанції.

 

Жителі Китайгорода висловили прохання стосовно встановлення терміналу для зручності оплати послуг, забезпечення медикаментами, ремонту дороги, облаштування дитячого ігрового майданчика та зупинки для шкільного автобуса, організації вивезення ТПВ у певні дні та години.

 

Людмила Іванівна запевнила, що термінал буде встановлено, відремонтовано дорогу по вул.Дружби, побудують для дітей ігровий майданчик та облаштують зупинку, яка захищатиме учнів від дощу та вітру. Порадившись, прийняли рішення організувати вивіз сміття в останню суботу місяця з 11.00 до 13.00 год.

 

Стосовно забезпечення ліками Людмила Іванівна повідомила, що незабаром буде створена муніципальна аптека і медикаменти будуть реалізовуватися у всіх сільських амбулаторіях загальної практики сімейної медицина та ФАПах.

 

У Савинцях звернення стосувались оформлення допомоги по догляду за особою, яка його потребує, переоформлення земельної ділянки та закриття погосподарського номеру, стосовно яких заявники отримали вичерпні роз’яснення.

 

За результатами виїзного прийому селищний голова Людмила Червонецька дала відповідні доручення керівникам служб та старості Василю Марущаку, їх виконання взяла на особистий контроль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь