A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги користувачів ПРРО!

Дата: 26.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам, що у випадку пошкодження особистого ключа, не можна використовувати  ПРРО. Тож  розрахункові операції не здійснюються до моменту отримання нового ключа або підключення резервного РРО.

Аналогічна вимога поширюється і у разі виявлення несправностей ПРРО або його викрадення. При цьому, суб'єкт господарювання зобов'язаний протягом дня, в якому виявлено несправність, засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій направити до контролюючого органу Повідомлення за формою № 2-ПРРО. Дана вимога затверджена  наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 №317 Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547.

Після усунення всіх несправностей, для відновлення роботи ПРРО суб'єкт господарювання подає Заяву з позначкою Відновлення роботи. Якщо така Заява не надійшла протягом місяця, до Реєстру вноситься запис про скасування реєстрації ПРРО.

У випадку прийняття суб’єктом господарювання рішення про припинення підприємницької діяльності, необхідно подати Заяву з позначкою Скасування реєстрації. До подання такої Заяви суб’єкт господарювання має забезпечити передачу всіх копій створених ПРРО розрахункових документів з присвоєними їм у режимі офлайн фіскальними номерами до фіскального сервера, електронних фіскальних звітних чеків та повідомлень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь