A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний прийом громадян у с. Митківка та с-щі Дубина

Дата: 22.04.2021 22:55
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Сьогодні Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела виїзний прийом громадян у с. Митківка та с-щі Дубина.

Під час прийомів фахові коментарі та роз’яснення надавали: начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради Олена Гонтар, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник, директор комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, старости сіл Олександр Кузь та Анатолій Яновський.

Митківка – тихе, мальовниче село на березі Південного Бугу, в якому проживає 39 чоловік, більше половини з яких пенсійного віку.

Непокоїть жителів громади відсутність транспортного сполучення, сміття, яке залишається після відпочивальників на березі річки, благоустрій села та кладовища, стихійне сміттєзвалище при в’їзді в село, ремонт дороги, приватизація земельних ділянок за межами населеного пункту, організація вивезення твердих побутових відходів. Стурбовані люди чутками про закриття поштових відділень у селах.

Вислухавши всі нарікання та прохання жителів Митківки, селищний голова Людмила Червонецька запевнила, що дорогу відремонтують, допоможуть з організацією прибирання кладовища, проведуть перемовини з перевізником щодо організації підвозу жителів Митківки до Тростянця двічі на місяць (у четвер).

Також, порадившись, визначились, що вивозити сміття будуть сміттєвозом у перший четвер місяця.

У селищі Дубина проживає 150 чол, з них 13 дітей шкільного віку та 7 дошкільнят. Проблем чимало, основні з них - відсутні транспортне сполучення та Інтернет, приміщення для надання медичних послуг, дитячий ігровий майданчик.

Людмила Іванівна взяла на особистий контроль питання облаштування  дитячого ігрового майданчика, організації надання медичних послуг лікарем сімейної медицини, підвезення жителів селища. Також буде відремонтовано ділянку дороги на під’їзді до селища.

За результатами виїзного прийому селищний голова Людмила Червонецька дала відповідні доручення керівникам служб та старостам Олександру Кузю та Анатолію Яновському.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь