A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянчани – захисникам України

Дата: 29.04.2021 12:44
Кількість переглядів: 1141

Фото без опису

Традиційно волонтери благодійного фонду «Тростянеччина» напередодні Великодня  здійснюють поїздки в зону бойових дій на Донбасі, зокрема в 9-й окремий мотопіхотний батальйон «Вінницькі скіфи» 59-ї механізованої бригади, у складі якого служать наші відважні земляки.  Нині бойовий підрозділ дислокується на Світлодарській дузі. Традиційно посильну допомогу у зборі продукції та матеріалів надають жителі Тростянецької громади. А допомога нашим воякам сьогодні конче необхідна. Після  снігів та дощів обсипаються бліндажі, то ж їх потрібно лагодити. Земляки попросили лопати, цвяшки, бензопилу, дриля, поліетиленову плівку, порожні мішки. Ніколи зайвими не бувають на фронті продукти харчування. Тож на звернення голови відокремленого підрозділу громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Тростянецькому районі» Анатолія Савченка, селищний голова Людмила Червонецька з відповідальністю віднеслася до справи й організувала збір допомоги на фронт для земляків по селах Тростянецької селищної територіальної громади.

Найактивнішими у цій Великодній акції були жителі Тростянчицького старостинського округу (староста Інна Філіпова), Савинецького (Василь Марущак), Демидівського (Василь Грабар), Будянського (Анатолій Яновський), Гордіївського (Олександр Кузь), працівники Тростянецької селищної ради.

Суттєву допомогу надали керівники агроформувань, які розташовані на території Тростянецької громади, Анатолій Лозінський, Сергій Ровишин, Олена Воротнюк, Володимир Сєрих, директор ТОВ «Тростянець хліб» Ігор Савченко, підприємці Сергій Гонта, Михайло Левченко, Віктор Довгань, Микола Майданюк, Володимир Пасічник, Катерина Майданюк, Андрій Рябокінь, Олексій Цвігун, Андрій Бородій та інші.

Щира вдячність усім небайдужим від Тростянецької селищної ради, волонтерів благодійного фонду «Тростянеччина» та відокремленого підрозділу громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Тростянецькому районі».

Близько двох тонн матеріалів та продукції було зібрано. Завантажили все у два мікроавтобуси. Почесну місію наразі виконують волонтери Володимир Сєрих, Василь Мартинець, Володимир Мельник та Зоряна Олійник. Щасливої дороги на фронт та швидкого повернення додому, відважні доброчинці. Вам зараз важко в дорозі.

Спасибі нашим землякам, які несуть ратну службу на передовій. Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь