A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний прийом громадян в Скибинцях та Тростянчику

Дата: 12.05.2021 22:31
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Сьогодні Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела особистий виїзний прийом громадян в селах Скибинці та Тростянчик.

Варто відзначити, що у прийомі громадян взяли участь керівники місцевих сільськогосподарських підприємств ТОВ «ТАС АГРО ПІВДЕНЬ»  Михайло Барабаш, Бершадського ВП ПрАТ «Зернопродукт МХП» Олексій Суховітрук,  ФГ Будник А.А., які не тільки переймаються проблемами сіл та їх жителів, а також долучаються до їх вирішення.

Скибинці – мальовниче невелике село на березі річки Південний Буг, у якому проживають 139 чол., з них 13 дітей, 7 з яких навчаються у школі, 3 відвідують дитячий садок.

Функціонують клуб-бібліотека, відділення зв’язку. Жителі мають можливість придбати щодня свіжий хліб та інші необхідні товари  завдяки Олексію Цвігуну, який є власником місцевого магазину.

Приємно відзначити, що всі вулиці в нічні години освітлюються, всі місцеві комунальні дороги з твердим покриттям. Налагоджене автобусне сполучення з смт Тростянець. Здійснюється підвіз дітей в школу та садочок шкільним автобусом.

Під час прийому скибинчани звертались до селищного голови з проханням  відремонтувати ділянку дороги, яка сполучає села Глибочок та Скибинці, що стає непроїзною під час тривалих дощів; впорядкування громадських криниць, ремонту дитячого майданчика.

Також жителі поважного віку висловили прохання, щоб автобус підвозив пасажирів не тільки до базару, а й до лікарні.

Турбує людей питання переведення отримання пенсійних виплат на банківську картку. З цього приводу було дано роз’яснення, що доставка пенсій має відбуватись максимально комфортно для людей. Перехід на отримання пенсій з готівкової на карткову форму має відбуватись поступово та реалізовуватись як право людей, а не зобов'язання. Пенсійний фонд і "Укрпошта" спільно працюють над тим, як покращити якість послуг для пенсіонерів.

Ще під час прийому селищний голова Людмила Червонецька вирішила питання впорядкування громадських криниць, яке розпочнуть вже на цьому тижні. Стосовно продовження маршруту автобуса до лікарні будуть проведені перемовини з перевізником. Також обстежено ділянку дороги, яка періодично підтоплюється. Допомогти вирішити проблему погодився керівник ТОВ «ТАС АГРО ПІВДЕНЬ» Михайло Барабаш. Також  Михайло Іванович пообіцяв відремонтувати дитячий майданчик у Скибинцях.

 

Звернення жителів Тростянчика стосувались проблеми  водозабезпечення, а саме перебоїв із постачанням води у домогосподарства. З метою її вирішення рекомендовано створити кооператив, який утримуватиме та обслуговуватиме водогін.

По закінченні прийому селищним головою Людмилою Червонецькою досягнуто домовленостей з керівниками Бершадського ВП ПрАТ «Зернопродукт МХП» Олексієм Суховітруком, СТОВ «Тростянчик» Сергієм Семчуком та  фермером Андрієм  Будником стосовно ремонту комунальних доріг в селі Тростянчик.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь