A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася 15 сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 13.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

13 травня в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" під головуванням Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької відбулася п'ятнадцята сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів селищної ради із 26, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій, засобів масової інформації, громадськість.


Головуюча Людмила Червонецька нагадала присутнім що, сьогодні виповнюється перша річниця з дня загибелі учасника антитерористичної операції на сході України 24-річного старшого солдата Олександра Карпики з села БудиЗадля гідного вшанування пам'яті Героя у сесійній залі було оголошено хвилину мовчання.


Далі депутати затвердили одноголосно порядок денний сесії й перейшли до розгляду 23-х питаннь.

Таким чином було прийнято чималий блок земельних рішень та внесено зміни до бюджету Тростянецької  селищної територіальної громади на 2021 рік.

Також затверджено звіт про виконання бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за І квартал 2021 року по доходах в сумі 45 829 351,97 грн., по видатках в сумі 41 111 675,40 грн. з перевищенням доходів над видатками на 4 717 676,57 грн.

Депутати прийняли рішення щодо входження Тростянецької селищної  ради до складу засновника комунального підприємства «Тростянецька комунальна аптека».

Директор КП ТСР "Тростянецьводоканал" Максим Щуренко інформував про наміри комунального підприємства підвищити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, а також про необхідність абонентів переукласти договори на послуги водопостачання та водовідведення.

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення Тимофій Лозінський підняв питання стосовно нагальної потреби вирішувати ті виклики, які стали перед медичними закладами громади в світлі вимог НСЗУ.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 15 сесії можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради», а також переглянути на каналі громади в YouTube.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь