A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведено співбесіду з старостами громади

Дата: 18.05.2021 17:04
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

18 травня Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела співбесіди з старостами сіл територіальної громади за участю керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Наталії Вдовиченко, начальника управління фінансів селищної ради Тетяни Коломієць, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера апарату селищної ради Любові Гаврилюк, директора Централізованої бухгалтерії Таїсії Федоришиної, начальника управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту селищної ради Тетяни Шерстюк, завідувача сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталії Колесник, директора Центру культури і дозвілля Світлани Осоховської.

 

Начальник фінансового управління селищної ради Тетяна Коломієць інформувала старост про доходи та власні надходження ввірених їх громад. Проаналізовано видатки на заклади освіти, дотримання норм харчування в дитячих садках.

 

Також старости доповідали стосовно виконання доручень, даних селищним головою за результатами виїзних особистих прийомів громадян, проведених в населених пунктах громади.

 

Старостам дано доручення щодо пошуку резервів та джерел надходжень до бюджету, жорсткої економії, впровадження енергозберігаючих заходів, додержання лімітів на використання електроенергії, впорядкування обліку її споживання та ін.

 

За результатами співбесід прийнято рішення створити комісії з проведення внутрішнього аудиту в закладах освіти територіальної громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь