A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

На базі шкіл Тростянецької громади відбувся обласний онлайн - семінар

Дата: 20.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

З метою обміну досвідом  роботи з питань організації еколого – натуралістичної, природоохоронної та експериментально-дослідницької діяльності закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади 18 травня Вінницькою обласною станцією юних натуралістів на базі шкіл Тростянеччини відбувся обласний семінар-практикум методистів, консультантів, керівників міжшкільних методичних об’єднань, директорів районних (міських) станцій юних натуралістів, керівників еколого-натуралістичних центрів Вінницької області за темою «Роль експериментального дослідництва на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках в екологічному вихованні школярів Тростянецької селищної територіальної громади» в он-лайн режимі. До даного  заходу готувались всі школи, адже за останні три роки у напряму організації природоохоронної діяльності учнівські та педагогічні колективи Тростянеччини мають великий перелік високих досягнень, призових місць в еколого-натуралістичних, науково-дослідницьких заходах як на обласному, так і на Всеукраїнському рівнях.

Презентували досвід роботи, ділились своїми напрацюваннями творчо працюючі педагоги та учні шкіл за темами: «Організація роботи на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках. Презентація колекційного відділу» (робота вчителя біології Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Марії Мазурець), «Презентація еколого-натуралістичної, природоохоронної те експериментально-дослідницької діяльності в школі» (робота вчителя біології Оксани Паламарчук та учня 11 класу Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Владислава Грабика), «Презентація Екологічної стежини «Бадьорість». Відділ систематики» та «Презентація Тростянецького Парку» (роботи вчителя біології Людмили Бурдейної та учениці 10 класу  ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1» Варвари Чемерис). Підготовлені ними презентації та відео всіх вразили яскравістю, науковою обґрунтованістю, змістовністю, інформаційним  насиченням.

Колектив методистів Вінницької обласної станції юних натуралістів на чолі з Ольгою Драгомирецькою високо оцінили  представлені матеріали виступаючих із пропозицією надати матеріали до друку з метою поширення передового педагогічного  досвіду.

Окремо подякували за високий рівень організації та проведення обласного заходу начальнику Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тетяні Шерстюк, модератору заходу Світлані Лещенко та технічному редактору, директору ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1» Антоніні Сліденко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь