A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Дата: 20.05.2021 17:11
Кількість переглядів: 1088

20 травня в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради 8 скликання.

У ході засідання розглянуто 23 важливих питання з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема члени виконкому затвердили  персональний склад конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним  транспортом загального користування  в Тростянецькій селищній територіальній  громаді; перелік об’єктів комунальної власності Тростянецької селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону; склад Комісії з передачі в оренду майна, що знаходиться в комунальній власності Тростянецької селищної територіальної громади; схвалили проект рішення про внесення змін до бюджету Тростянецької селищної  територіальної  громади на 2021 рік. Також прийняті рішення з житлових питань.

Заслухавши інформацію начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Тростянецької селищної ради Олени Гонтар члени виконкому прийняли рішення про подання клопотання перед Гайсинською РДА щодо представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці громади.

В ході засідання було затверджено списки обдарованих учнів закладів загальної середньої, вихованців позашкільної освіти на отримання стипендії Тростянецької селищної ради  «За високі досягнення» та педагогічних працівників, що підготували переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів, на отримання премії Тростянецької селищної ради.

Також розглянувши подані документи члени виконавчого комітету прийняли позитивне рішення щодо виділення матеріальної  допомоги 26  жителям громади.

Затверджено Положення про порядок та умови надання  платних  соціальних  послуг КЗ «Тростянецький селищний центр надання соціальних послуг» Тростянецької селищної ради та Порядку звільнення від плати за соціальне обслуговування (надання  соціальних  послуг).

Заступник селищного голови Володимир Маснюк інформував про обстеження безхазяйного майна за адресою смт Тростянець, вул. Соборна, 6.

Відносно активно пройшло обговорення питання створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, з метою попередження та виключення випадків отруєння бджіл засобами захисту рослин (пестицидами та агрохімікатами) під час обробітку аграріями сільськогосподарських угідь.

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь