A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулись збори громадян у селі Ілляшівка

Дата: 21.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 339

Фото без опису 

21 травня в селі Ілляшівка відбулися загальні збори громадян за місцем проживання. У сільському будинку культури зібрались жителі сіл Ілляшівка, Красногірка та Підлісного. На зібрання завітали Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька, секретар селищної ради Олег Ткач, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Олена Гонтар, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради  Наталія Колесник, директор Тростянецької комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, головний лікар КНП «Тростянецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимир Пересунько, керівник місцевих агроформувань Анатолій Лозінський, протоієрей Андрій Коваль, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Ілляшівка.

Перед присутніми зі звітом про роботу та заходи, що вживались для покращення соціально-економічного та культурного розвитку громади за 2019-2020 роки виступила колишній сільський голова, а тепер староста Людмила Василенко. Людмила Дмитрівна поінформувала присутніх про находження коштів до бюджету сільської ради та видатки, які направлені на розвиток громади, розповіла про виконані роботи з благоустрою, здобутки громади та інше.

У ході зборів були обговорені питання, що хвилюють жителів територіальної громади, зокрема: покращення якості медичного обслуговування населення, вирізання лісосмуг ТРКАДП «Тростянецьрайагроліс», ремонту комунальних доріг, оформлення субсидій тощо.

Про історію об’єднання та результати впливу децентралізації на соціально-економічний розвиток територіальної громади присутнім розповіла селищний голова Людмила Червонецька. Також поінформувала про домовленості з керівниками сільськогосподарських підприємств щодо вирішення питань, піднятих жителями сіл на виїзних прийомах: ремонт приміщень клубу, ФАПу, вузлу зв’язку, освітлення вул. Партизанської у селі Красногірка та допомога у ремонті місцевих комунальних доріг в с.Ілляшівка та с.Красногірка.

Довела до відома, що Тростянецька селищна рада впроваджує проєкт  «Поліцейський офіцер громади», завдяки якому матимемо 2 поліцейських, які будуть обслуговувати нашу майже двадцятип’яти тисячну громаду, та 2 нових спеціалізованих автомобілі Renault Duster, які повністю будуть облаштовані відповідно до сучасних вимог. Один автомобіль придбаний за кошти нашої громади (575 тис грн.) і ще один як бонус. Якщо знайдемо ще 2 поліцейських, які матимуть бажання навчатися, то отримаємо ще 2 таких автомобілі. 01 червня 2 наших поліцейських закінчують відповідне навчання у м.Вінниця, а 10 червня відбудеться відкриття Станції «Поліцейський офіцер громади».

Людмила Іванівна відмітила роботу директора школи Василя Федоренка, який створив комфортні умови для навчання учнів. Зауважила, що автомобіль медичної допомоги, який є у Ілляшівській амбулаторії, де зроблено нещодавно ремонт, має служити людям, доставляти хворих.

Подякувала за внесок у розвиток Ілляшівської громади настоятелю місцевої церкви, отцю Андрію, який виконує православну і виховну місію, керівникам агроформувань Анатолію Лозінському та Валерію Печарчуку,  старості Людмилі Василенко.

Також селищний голова Людмила Червонецька наголосила, що вона та команда селищної ради готова і відкрита до спілкування, повідомила, що щовівторка та щоп’ятниці з 9.00 до 12.00 год. проводяться особисті прийоми громадян. Подякувала всім за розуміння, довіру та підтримку.

Про свій внесок у розвиток громади, плани та перспективи поінформував учасників зібрання Анатолій Лозінський, керівник ПСП «Кристал», СТОВ «АКВАВІКА», ТОВ «АКВАВІКА –Т», ПП «ЯнТаС».

Про здобутки вихованців спортивного клубу рукопашного бою, створеного на честь Преподобного Іллі Муромця, розповів його засновник, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці, отець Андрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь