A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Василь Марущак в складі команди області взяв участь у перших всеукраїнських спортивних змаганнях з футболу

Дата: 24.05.2021 10:07
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

20 – 21 травня у Вишневому Київської області на центральному стадіоні пройшли перші всеукраїнські спортивні змагання з футболу серед збірних команд голів і старост міських, сільських та селищних територіальних громад областей.

Турнір було організовано з метою формування збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи з футболу серед голів і старост територіальних громад і пройшов він за підтримки Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» спільно з Українською асоціацією футболу.

У змаганнях взяли участь 10 команд областей України: Київської, Запорізької, Хмельницької, Миколаївської, Івано-Франківської, Рівненської, об’єднані Полтавська-Сумська, Тернопільська-Черкаська, Житомирська-Чернігівська та Вінницької.

У складі команди Вінницької області було представництво нашої громади в особі старости села Савинці, села Китайгород, селища Довжок та селища зелений Довжок Василя Марущака.

Перемігши команди Івано-Франківсьої області з рахунком 2:1, Запорізької області з рахунком 5:0 та зігравши з збірною Рівненщини з нічийним рахунком (0:0), та перемігши у представників Житомирщини-Чернігівщини  3:0 наша команда вийшла у фінал, де зустрілася з командою Київської області.

У вирішальному поєдинку основний час протистояння Київщини та Вінниччини завершилося внічию (1:1), а в серії пенальті сильнішими виявилися господарі.

Вітаємо наших футболістів із зайнятим 2 місцем!  А Вам Василю Васильовичу бажаємо здоров’я, витримки,  нових перемог та досягнень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь