A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведено нараду для директорів шкіл громади

Дата: 25.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Нещодавно Управлінням освіти, культури, туризму молоді та спорту Тростянецької селищної ради проведено нараду для директорів закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади.

 

На нараду було запрошено заступника начальника управління, начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тростянецького управління головного управління Держпродслужби у Вінницькій області Ларису Коваль, яка довела до відома присутніх вимоги санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, а також головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветмедицини Тростянецького управління головного управління Держпродслужби у Вінницькій області Наталію Сарайкіну, яка ознайомила з основними принципами та вимогами до збереження та якості харчових продуктів у закладах загальної середньої освіти.

 

Методист ОЗО «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» Світлана Лещенко повідомила про організацію методичної роботи в закладах загальної середньої освіти та підвищення кваліфікації педагогічних працівників у літній період.

 

Про взаємодію керівників та бухгалтерів під час організації бухгалтерського обліку у закладах освіти розповіли головний спеціаліст Управління Наталія Зіменко та директор КЗ «Центр фінансового обслуговування закладів та установ Тростянецької селищної ТГ» Таїсія Федоришина.

 

Начальник фінансового управління Тетяна Коломієць наголосила на необхідності розпочати роботу по плануванню бюджету на наступний 2022 рік, здійснення аналізу та перспективного планування фінансів.

 

Крім того, в ході наради висвітлено інформацію щодо організованого закінчення навчального року 2020/2021 навчального року, участі учнів 11-х класів у зовнішньому незалежному оцінюванні та обговорено з директорами закладів загальної середньої освіти проблемні питання, які виникають під час освітнього процесу.

 

 

Управління освіти, культури, туризму молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь