A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Активна молодь громади взяла участь в Установчих зборах по створенню Молодіжного Конгресу Вінниччини

Дата: 24.05.2021 14:20
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

22-23 травня,  головний спеціаліст відділу молоді, спорту, туризму та охорони історико-культурної спадщини Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Олена Саляк взяла  участь в Установчих зборах по створенню першого молодіжного консультативно-дорадчого органу при Голові Вінницької обласної державної адміністрації — Молодіжного Конгресу Вінниччини.

Метою новоствореного органу є залучення молоді до розв’язання та реалізації державної молодіжної політики у Вінницькій області, об’єднання молодіжних рад територіальних громад, сприяння демократизації суспільства, розвитку молодіжного руху.  Молодіжний Конгрес Вінниччини покликаний враховувати проблеми і запити молоді при розробленні та реалізації рішень і заходів Вінницької обласної державної адміністрації.

В ході установчих зборів було затверджено кількісний склад Молодіжного Конгресу Вінниччини, обрано його керівництво та визначено основні напрямки роботи. Врахувавши пропозиції, учасники зібрання створили додатково адвокаційний та фінансовий відділи дорадчого органу, аби більш якісно захищати інтереси своїх громад.

Головою Молодіжного Конгресу Вінниччини, в результаті таємного голосування, обрано Марію Остапенко – представницю Молодіжної ради Брацлавської територіальної громади.

Другого дня зборів були розглянуті питання про «Реформу децентралізації влади в Україні», «Європеи?ська хартія про участь молоді в місцевому та регіональному житті». Також учасників заходу   проінформовали про роль здобувачів вищої освіти в НАЗЯВО та безпосередньо в процесі акредитації освітніх програм.

На завершення, учасники провели стратегічну сесію, в результаті якої сформували цілі та завдання консультативно-дорадчого органу до кінця 2021 року.

 

Відділ молоді, спорту, туризму та охорони історико-культурної спадщини Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь