Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Інформаційна зустріч в межах Проєкту Партнерства «СпільноФонд»

Дата: 26.05.2021 14:39
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

Сьогодні в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" з активними та  ініціативними жителями громади  відбулася інформаційна зустріч в межах Проєкту Партнерства «СпільноФонд».

“Спільнофонд” націлений продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних чи розвиткових потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити платформу для взаємодії.

Цей проєкт став можливим завдяки синергії Фонд громади "Подільська громада", БФ “МХП-Громаді” за підтримки Isar Ednannia у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Під час зустрічей фахівці надали детальну інформацію про кожен етап Проєкту, навели приклади успішних та сучасних практик діяльності організацій в Україні та за кордоном, відповіли на всі актуальні питання.

Заступник селищного голови Володимир Маснюк подякував організаторам за проведення даної зустрічі та зауважив, що завдяки реалізації соціальних проєктів в громаді спостерігається багато позитивних змін.

Менеджер з соціальних проєктів БФ “МХП-Громаді” Альона Рослякова коротко розповіла про проєкти, що незабаром втіляться в життя на території Тростянецької громади завдяки співпраці з благодійним фондом, та поділилася особистим досвідом в реалізації проєкту.

Якщо ви проактивні, ініціативні та вболіваєте за долю нашої громади, також запрошуємо долучитися та спільно впливати на зміни.

Більше інформації про проєкт можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/podilska.hromada/posts/3671701296291049

Форма для реєстрації - за посиланням: https://docs.google.com/.../1ifTSPwZHNaLQqdXJzS6iK1B.../edit

Телефон для довідок - +38 095 202 73 44.

Після успішної реєстрації з вами додатково прокомунікують щодо часу та місця проведення зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних