A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Надання соціальних послуг жителям громади

Дата: 27.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 373

 

24-25 травня 2021 року фахівцями відділення соціальних послуг Тростянецького селищного центру надання соціальних послуг проведено позапланову перевірку якості надання послуг соціальними робітниками одиноким пенсіонерам нездатним до самообслуговування сіл Гордіївка, Велика Стратіївка та Митківка.

На обліку у відділені соціальної допомоги вдома на обслуговуванні перебуває 19 чоловік, із них: в с. Гордіївка – 11, с. В.Стратіївка – 4, с. Митківка – 5 підопічних.

Для вивчення думки щодо якості надання послуг, які надаються соціальними робітниками, було здійснено спостереження за процесом надання послуг одиноким, проведено бесіду з ними, розглянуто документи отримувачів соціальних послуг.

Робота соціального робітника складна та вимагає бути уважним, тактовним, терплячим, допомагаючи одиноким громадянам, які на час роботи стають немов рідні.

Всі підопічні отримують соціальні послуги відповідно від індивідуальних потреб, які періодично переглядають. Скарг від них не надходило.

Соціальні робітники допомагають своїм підопічним у побуті, готують їсти, доставляють продукти харчування, медикаменти, промислові товари. А на даний час для стареньких основне посадити картоплю, цибулю та різну городину, посапати, підгорнути, посадити розсаду, покропити. Цю роботу добросовісно виконують наші соціальні робітники, за що їм дуже вдячні підопічні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь