Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У школах Тростянецької громади пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2021 13:33
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

Сьогодні, 31 травня, у 15 школах Тростянецької селищної територіальної громади продзвеніли останні дзвоники, сповістивши 2236 школярів  про закінчення навчального року.

Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

З цієї нагоди заступник селищного голови, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту, старости населених пунктів громади відвідали навчальні заклади, щоб розділити з учнівськими та педагогічними колективами радість і одночас сум від цієї події.  

Зокрема, заступник селищного голови Володимир Маснюк завітав до Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. №2.

Він висловив слова подяки усім вчителям за їх нелегку роботу, привітав учнів із закінченням 2020-2021 навчального року та висловив найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників: «Нехай цей день буде для вас гарним підсумком усього навчального року. Більшість учнів залишають школу лише на кілька літніх місяців, бажаю всім вам гарного відпочинку та нових яскравих вражень, а випускникам – обов’язково зробити вдалий професійний вибір, не відступати ніколи від своєї мети, вірити в свої сили, любити батьків, не забувати про школу та рідний край!».

Також Володимир Леонтійович вручив грамоти, подяки, стипендії переможцям і призерам обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань. Оплата стипендій буде здійснюватись за рахунок коштів селищного бюджету. Адже керівництво громади розуміє, що стимулювати сучасне молоде покоління до начання – це є важливо!

По завершенню урочистостей, для випускників був проведений останній шкільний урок, під час якого вже вчорашні учні згадували всі свої роки проведені у стінах рідної школи та востаннє прислухалися до мудрих слів своїх класних наставників. Вже найближчим часом у школах територіальної громади пройдуть випускні вечори.

За цікавими, оригінальними сценаріями пройшло свято останнього дзвоники і в інших школах. Випускники і їх батьки дякували педагогам за  набуті знання та за путівку в життя, яку надали  їм школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних