A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У школах Тростянецької громади пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2021 13:33
Кількість переглядів: 652

Сьогодні, 31 травня, у 15 школах Тростянецької селищної територіальної громади продзвеніли останні дзвоники, сповістивши 2236 школярів  про закінчення навчального року.

Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

З цієї нагоди заступник селищного голови, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту, старости населених пунктів громади відвідали навчальні заклади, щоб розділити з учнівськими та педагогічними колективами радість і одночас сум від цієї події.  

Зокрема, заступник селищного голови Володимир Маснюк завітав до Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. №2.

Він висловив слова подяки усім вчителям за їх нелегку роботу, привітав учнів із закінченням 2020-2021 навчального року та висловив найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників: «Нехай цей день буде для вас гарним підсумком усього навчального року. Більшість учнів залишають школу лише на кілька літніх місяців, бажаю всім вам гарного відпочинку та нових яскравих вражень, а випускникам – обов’язково зробити вдалий професійний вибір, не відступати ніколи від своєї мети, вірити в свої сили, любити батьків, не забувати про школу та рідний край!».

Також Володимир Леонтійович вручив грамоти, подяки, стипендії переможцям і призерам обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань. Оплата стипендій буде здійснюватись за рахунок коштів селищного бюджету. Адже керівництво громади розуміє, що стимулювати сучасне молоде покоління до начання – це є важливо!

По завершенню урочистостей, для випускників був проведений останній шкільний урок, під час якого вже вчорашні учні згадували всі свої роки проведені у стінах рідної школи та востаннє прислухалися до мудрих слів своїх класних наставників. Вже найближчим часом у школах територіальної громади пройдуть випускні вечори.

За цікавими, оригінальними сценаріями пройшло свято останнього дзвоники і в інших школах. Випускники і їх батьки дякували педагогам за  набуті знання та за путівку в життя, яку надали  їм школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь