A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

50-ий випуск Тростянецької дитячої музичної школи

Дата: 02.06.2021 22:55
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Ось і настав цей день – день прощання з рідною музичною школою. Уся музична родина Тростянецької ДМШ зібралася сьогодні, 02 червня, на традиційне випускне свято, яке є ювілейним, п’ятдесятим.

Цьогоріч випускаються 6  прекрасних юних музикантів, які завдяки навчанню в школі оволоділи улюбленим інструментом, розвинули свої таланти, свій слух і, найголовніше, – доторкнулися до духовних скарбів людства, познайомилися із шедеврами світового мистецтва. Хочеться вірити, що саме музика стане для них тією «віддушиною», яка у подальшому житті підтримає їх і в радості, і в скрутну хвилину.

З вітальними  словами до випускників звернувся директор КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" Микола Савченко, акцентуючи увагу на тому, що всі випускники упродовж усіх років навчання були активними, ретельно виконували поради своїх наставників, що дало змогу кожному з них отримати відповідні знання з обраного музичного інструмента.

Від Тростянецької селищної ради  привітала випускників начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Шерстюк та вручила Почесні грамоти селищної ради та грошові винагороди обдарованим дітям, переможцям конкурсів, кращим вихованцям музичної  школи.

З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю.

До уваги глядачів юні таланти школи представили свої найкращі номери, подарували справжні хвилини насолоди музикою і шляхетністю музичного мистецтва.

Можливо, випускники не оберуть професію музиканта, проте обов'язково стануть гармонійно розвинутими особистостями, гідними поважними людьми. Обдаровані діти - це майбутня еліта України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь