A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Порядок надсилання податкових повідомлень-рішень зазнав змін

Дата: 02.06.2021 20:08
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2020 № 846 «Про внесення змін до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків» змінено Порядок надсилання платникам податків податкових повідомлень-рішень. Зокрема передбачено можливість направлення повідомлень-рішень в електронній формі. При цьому зазначено необхідність дотримання вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги". 

Звертаємо увагу, що у випадку, коли контролюючим органом не отримано квитанції про доставку податкового повідомлення-рішення в електронний кабінет протягом двох робочих днів з дня його надсилання, таке податкове повідомлення-рішення на третій робочий день з дня відправлення з електронного кабінету надсилається у паперовій формі за адресою платника податків рекомендованим листом з повідомленням про вручення або особисто вручається платнику податків.

Якщо платник податків відмовляється прийняти повідомлення-рішення, або відсутній за вказаною адресою, податкове повідомлення-рішення вважається врученим платнику податків у день, зазначений поштовою службою в повідомленні про вручення із зазначенням причини невручення.

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам податків, що у випадку виникнення або зміни даних щодо об’єктів оподаткування, зміни місцезнаходження суб’єкта господарювання, необхідно повідомити податкову подавши форму № 20-ОПП. Повідомлення подається до органу ДПС за основним місцем обліку платника податків протягом 10 робочих днів після його реєстрації, створення, відкриття, чи будь-якої зміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь