A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Дата: 17.06.2021 14:01
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

17 червня в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа", під головуванням селищного голови Людмили Червонецької відбулося засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради 8 скликання.

У ході засідання розглянуто 27 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема члени виконкому схвалили проєкт рішення селищної ради «Про внесення змін до рішення 3  сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року №57 «Про  бюджет Тростянецької селищної  територіальної  громади на 2021 рік»; надали дозвіл на виготовлення, затвердження, корегування проектно-кошторисної документації; затвердили Положення  про ланку Тростянецької селищної територіальної громади Вінницької територіальної підсистеми  єдиної державної системи цивільного захисту; розглянуті питання, що стосуються захисту прав дітей громади; надані дозволи на впорядкування адресних господарств.

Відповідно до Програми «Соціального захисту населення Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023  роки», розглянувши подані документи, члени виконавчого комітету прийняли рішення про виділення матеріальної допомоги жителям громади на лікування, допомоги у зв’язку з проходженням військової служби за контрактом. Також було підтримано ініціативу селищного голови про виділення матеріальної допомоги юній спортсменці Яні Шелембі (клуб «Ілля Муромець» с. Ілляшівка), для участі у чемпіонаті світу в Болгарії в складі збірної команди України.

Заслухано інформацію начальника управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Тетяни Шерстюк щодо організації підготовки закладів освіти Тростянецької селищної територіальної громади до нового 2021-2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період та прийнято відповідне рішення.

Прийнято рішення про звільнення від плати за соціальне обслуговування (надання  соціальних  послуг) жительці смт Тростянець.

Директор КП ТСР "Тростянецьводоканал" Максим Щуренко інформував присутніх про коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, після чого було прийнято відповідне рішення.

По закінченню роботи виконавчого комітету заступник селищного голови Володимир Маснюк  звернув увагу старост населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади на необхідності повідомити пасічників зареєструвати пасіки для отримання державної спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім'ї.  Начальник відділу обслуговування громадян №16 Тростянецького сервісного центру ГУ ПФУ у Вінницькій області Світлана Сауленко інформувала з приводу набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі» від 05.02.2021 р. № 1217-IX (далі — Закон № 1217). По суті, із зазначеної дати і розпочнеться перехід на електронний облік трудової діяльності, який триватиме 5 років (до 10.06.2026 р.).

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь