A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася 17 позачергова сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 18.06.2021 14:57
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

18 червня в приміщенні КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" під головуванням Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької відбулася сімнадцята позачергова сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 22 депутати селищної ради із 26, депутат Гайсинської районної ради Людмила Скапровська,
 старости населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

До порядку денного сесії було внесено 25 питань.

Від імені жителів Тростянецької громади селищний голова привітала медичних працівників Тростянеччини з прийдешнім професійним святом та висловила їм глибоку вдячність за відданість професії, за щоденну важку працю, за людяність і милосердя.

Депутати затвердили земельні та кадрові питання, внесли зміни до рішення 3 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року №57 «Про бюджет Тростянецької селищної територіальної громади на 2021 рік».

Крім того, на сесії було затверджено ряд місцевих цільових програм, які забезпечуватимуть життєдіяльність громади у поточному та наступних роках, зокрема: Програму фінансової підтримки комунального підприємства Тростянецької селищної ради «Тростянецьводоканал»; Програму «Питна вода» на 2021-2022 роки, метою якої є розробка ефективних заходів, спрямованих на задоволення потреб населення, що проживає на території громади якісною питною водою. Актуальність Програми розвитку та підтримки вторинної медичної допомоги в Тростянецькій територіальній громаді на 2021-2023 роки продиктована необхідністю поліпшення якості надання та доступності медичної допомоги населенню, поліпшення матеріально-технічної бази, підвищення престижу праці медичних працівників, покращення їх соціального та економічного становища, забезпечення багатопрофільної лікарні висококваліфікованими медичними працівниками, необхідністю поліпшення стану здоров’я населення шляхом забезпечення доступу до кваліфікованої амбулаторної та стаціонарної медичної допомоги, орієнтованої на інтегрований підхід до рішення медико-санітарних потреб окремих громадян, родин та громади в цілому.

Депутат Тростянецької селищної ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, духовного розвитку, молодіжної політики Олександра Усенко виступила щодо стану функціювання закладів загальної середньої освіти громади у період реформування, можливості забезпечення їх приведення у відповідність до вимог законодавства.

Директор КП ТСР "Тростянецьводоканал" Максим Щуренко інформував присутніх про коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 11 сесії можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради» та переглянути на ютуб-каналі громади https://www.youtube.com/channel/UCY-7c3VU5U23zTCiojemO8w



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь